Info om utdaterad webbläsare

Vi ser att du använder Internet Explorer som är en utdaterad webbläsare och inte stöds av denna webbplats. Det innebär att du som använder Internet Explorer kan uppleva att webbplatsen inte fungerar som den ska.


För en säkrare och bättre upplevelse av webbplatsen rekommenderar vi att du byter till någon av följande modernare webbläsare.


Controller

Susanne berättar om arbetet som controller

Susanne började arbeta på Specialfastigheter 2023. Innan dess läste hon en magisterexamen i företagsekonomi med inriktning på redovisning, på Linköpings Universitet.

Från början ville Susanne bli lärare, men efter att ha påbörjat den utbildningen så kom hon i kontakt med ekonomi och svängde om helt. Sedan dess har hon både hunnit med att jobba inom privat sektor, region och inom statlig myndighet. Bland annat har hon jobbat åtta år inom universitetsvärlden.

Susanne fick upp ögonen för Specialfastigheter genom att hon följde bolaget på LinkedIn och alltid varit fascinerad av fastighetsbranschen. Det har också alltid varit viktigt för Susanne att arbeta inom en samhällsviktig verksamhet – så när tjänsten dök upp kändes det helt rätt att söka!

Se filmen ovan för att få veta mer om hur det är att jobba som controller.