Info om utdaterad webbläsare

Vi ser att du använder Internet Explorer som är en utdaterad webbläsare och inte stöds av denna webbplats. Det innebär att du som använder Internet Explorer kan uppleva att webbplatsen inte fungerar som den ska.


För en säkrare och bättre upplevelse av webbplatsen rekommenderar vi att du byter till någon av följande modernare webbläsare.


Två kvinnor dricker kaffe i konferansrum

För dig som är student och söker examensarbete, sommarjobb eller praktikplats

Är det dags att planera ditt kommande exjobb? Pluggar du förvaltning, fastighetsekonomi, driftteknik, IT, miljö eller någon annan utbildning som är intressant för vår bransch? Kanske är du på jakt efter praktik eller sommarjobb?

Vår ambition är att vi ska vara ett företag där du som student kan utvecklas som person, samtidigt som du har alla möjligheter att bidra till företagets utveckling och framgång. Och vi vet att våra medarbetare, sommarjobbare och praktikanter håller med.

Vi ser positivt på att i mån av tid och möjlighet erbjuda praktik och sommar­jobb till studenter vid yrkeshögskolor, högskolor samt universitet. Om du har tankar och idéer kring ett exjobb du skulle vilja genomföra hos oss så kan vi erbjuda uppdrag inom flera olika områden. Tveka inte att höra av dig för mer information eller en intresseanmälan.

Träffa en praktikant

Vi fick en pratstund med Dan som under hösten praktiserat som energiingenjör hos oss.

Träffa en sommarjobbare

Adrian berättar hur han har upplevt sitt sommarjobb hos oss på Specialfastigheter.

Träffa en praktikant

Sara berättar om hur det är att praktisera på vår HR-avdelning.