Info om utdaterad webbläsare

Vi ser att du använder Internet Explorer som är en utdaterad webbläsare och inte stöds av denna webbplats. Det innebär att du som använder Internet Explorer kan uppleva att webbplatsen inte fungerar som den ska.


För en säkrare och bättre upplevelse av webbplatsen rekommenderar vi att du byter till någon av följande modernare webbläsare.


Jobba hos oss imagebild

Jobba hos oss

All framgång bygger på stolta och motiverade medarbetare. Det i sin tur ställer krav på rätt kompetens och utvecklingsmöjligheter. Vi tror också att mångfald och jämställdhet bidrar till ett mer dynamiskt arbetsklimat. I grund och botten handlar det om att vara en attraktiv arbetsgivare – det ska vara kul och utvecklande att jobba på Specialfastigheter.

Hos oss blir du en del av Sveriges ledande bolag inom säkerhetsfastigheter. Vi är ett framåtblickande företag med stort samhällsansvar. I det begreppet ryms också ett ansvar för våra medarbetare. Kompetensutveckling ser vi som en självklarhet, där varje person kan uttrycka sina önskemål och behov. Fastighetsbranschen är en framtidsbransch, och hos oss finns alltid möjliga karriärvägar om man siktar vidare. Att du dessutom får möjlighet att jobba med unika och speciella fastigheter som de flesta aldrig sett insidan av gör inte det hela sämre.

Vi finns i hela landet

Idag är vi drygt 200 medarbetare, från Ystad till Haparanda. Var du än bor i landet finns stora möjligheter att arbeta hos oss. Vi har lokalkontor i Göteborg, Lund, Sundsvall och Örebro, samt driftkontor på många orter i landet. Huvudkontoret är delat mellan Linköping och Stockholm.

Medarbetare på Specialfastigheter som promenerar

Utvecklas tillsammans med oss

För att klara vårt uppdrag måste vi ha ett väl fungerande ledarskap. Alla våra ledare genomgår skräddarsydda program kombinerade med personlig utveckling. Viktigt är förstås också att vi har rätt medarbetare på rätt plats – personer som upplever att de bidrar positivt med sin kompetens idag, samtidigt som de har alla möjligheter att utvecklas tillsammans med företaget. Därför är mångfald och likabehandling prioriterade områden för oss. Specialfastigheter bedriver ett hälsofrämjande arbete, som handlar om att se helheten och därmed sambandet mellan arbete och fritid. Det så kallade livspusslet är en viktig fråga för varje individ – och för oss som attraktiv arbetsgivare.

Vi kan erbjuda dig intressanta utmaningar och utveckling inom bland annat driftteknik, projekt, fastighetsförvaltning, IT, miljö och ekonomi – och en unik inblick i verksamheter med ett nationellt säkerhetsintresse. Eftersom våra fastigheter finns i drygt 60 kommuner runt om i Sverige kan många av våra tjänster innebära en del resande.

play_circle_outline

Jobb och karriär på Specialfastigheter

Vill du utvecklas, lära dig nya saker och få se några av Sveriges säkraste, viktigaste och hemligaste fastigheter från insidan? Se filmen om hur det är att jobba hos oss på Specialfastigheter!

Kontakta oss

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss och vad vi har att erbjuda? Eller har du frågor eller funderingar kring arbete, praktik eller exjobb? Då är du mer än välkommen att kontakta oss så berättar vi mer.

Karin Lindehammar
HR-specialist
010-152 43 24
Mejla Karin

Maria Cederlöw
HR-specialist
010-152 43 33
Mejla Maria