Info om utdaterad webbläsare

Vi ser att du använder Internet Explorer som är en utdaterad webbläsare och inte stöds av denna webbplats. Det innebär att du som använder Internet Explorer kan uppleva att webbplatsen inte fungerar som den ska.


För en säkrare och bättre upplevelse av webbplatsen rekommenderar vi att du byter till någon av följande modernare webbläsare.


JOBBA HOS OSS!

Hur är det egentligen att arbeta på Specialfastigheter?

Häng med in bakom fasaden och få reda på mer.

VAD VI KAN ERBJUDA DIG

Kompetensutveckling, friskvårdsbidrag, spännande studiebesök och trevliga kollegor är bara några exempel.

LEDIGA TJÄNSTER

Vill du jobba hos oss? Här ser du alla våra lediga tjänster och har också möjlighet att skicka in din ansökan.

ÄR DU STUDENT?

Kanske är det dags att planera ditt kommande exjobb eller nästa praktikperiod – hör i så fall av dig till oss.

VÅRA MEDARBETARE BERÄTTAR

Häng med Lina, Jasenko, Marie och många andra av våra kollegor under en vanlig arbetsdag och se hur det är att arbeta på Specialfastigheter.

KONTAKTA HR

Har du några frågor gällande HR-området besvarar vi gärna dem, så tveka inte att höra av dig till någon av oss...

Vi finns i hela landet

Idag är vi drygt 220 medarbetare, från Ystad till Haparanda. Var du än bor i landet finns stora möjligheter att arbeta hos oss. Vi har lokalkontor i Göteborg, Lund, Sundsvall och Örebro, samt driftkontor på många orter i landet. Huvudkontoret är delat mellan Linköping och Stockholm.

Stolta och motiverade medarbetare

All framgång bygger på stolta och motiverade medarbetare. Det i sin tur ställer krav på rätt kompetens och utvecklingsmöjligheter. Vi tror också att mångfald och jämställdhet bidrar till ett mer dynamiskt arbetsklimat. I grund och botten handlar det om att vara en attraktiv arbetsgivare – det ska vara kul och utvecklande att jobba på Specialfastigheter.

Utvecklas tillsammans med oss

För att klara vårt uppdrag måste vi ha ett väl fungerande ledarskap. Alla våra ledare genomgår skräddarsydda program kombinerade med personlig utveckling. Viktigt är förstås också att vi har rätt medarbetare på rätt plats – personer som upplever att de bidrar positivt med sin kompetens idag, samtidigt som de har alla möjligheter att utvecklas tillsammans med företaget. Därför är mångfald och likabehandling prioriterade områden för oss. Specialfastigheter bedriver ett hälsofrämjande arbete, som handlar om att se helheten och därmed sambandet mellan arbete och fritid. Det så kallade livspusslet är en viktig fråga för varje individ – och för oss som attraktiv arbetsgivare.

Vi kan erbjuda dig intressanta utmaningar och utveckling inom bland annat driftteknik, projekt, fastighetsförvaltning, IT, miljö och ekonomi – och en unik inblick i verksamheter med ett nationellt säkerhetsintresse. Eftersom våra fastigheter finns i drygt 60 kommuner runt om i Sverige kan många av våra tjänster innebära en del resande.

Hos oss blir du en del av Sveriges ledande bolag inom säkerhetsfastigheter. Vi är ett framåtblickande företag med stort samhällsansvar. I det begreppet ryms också ett ansvar för våra medarbetare. Kompetensutveckling ser vi som en självklarhet, där varje person kan uttrycka sina önskemål och behov. Fastighetsbranschen är en framtidsbransch, och hos oss finns alltid möjliga karriärvägar om man siktar vidare. Att du dessutom får möjlighet att jobba med unika och speciella fastigheter som de flesta aldrig sett insidan av gör inte det hela sämre.

Sverigekarta med markeringar över vart vi finns i landet