Info om utdaterad webbläsare

Vi ser att du använder Internet Explorer som är en utdaterad webbläsare och inte stöds av denna webbplats. Det innebär att du som använder Internet Explorer kan uppleva att webbplatsen inte fungerar som den ska.


För en säkrare och bättre upplevelse av webbplatsen rekommenderar vi att du byter till någon av följande modernare webbläsare.


Om kakor

Vad är en kaka?

En kaka (eller cookie) är en liten textfil som webbplatsen du besöker begär att få spara på din dator. Kakor används på många webbplatser för att ge besökare tillgång till olika funktioner eller för att samla in information om hur användaren surfar.

Om du inte vill acceptera att din dator sparar kakor så kan du ändra inställningarna i din webbläsare. I majoriteten av webbläsare finns det möjlighet till att antingen blockera eller begränsa användningen av kakor.

Kakor på specialfastigheter.se

Följande kakor sparas på din dator när du besöker vår webbplats om du inte har valt att blockera dem i din webbläsare:

Sessionskaka

JSESSIONID: En webbplats baserad på SiteVision använder sessionskakan "JSESSIONID" för att identifiera inloggade användare och ge korrekta behörigheter. Kakan skapas av webservern Tomcat för att knyta användaren till en session. Sessionen används sedan av SiteVision till en mängd olika saker knutna till användaren. Livslängden på denna är inställningsbar i systemet. Sessionskakan används endast av SiteVisioninstallationen.

Kaka för prestanda

SiteVisionLTM: Denna kaka är också till för Sitevision. Det sätter lastbalanserare för att hålla reda på vilka underliggande server klienten bör ta.

För mer information om kakor, besök www.pts.se/cookies