Startsidan
Jobba hos oss
Våra medarbetare berättar

Våra medarbetare berättar

Projektledare

Som projektledare hos oss får du ett varierat och utmanande arbete som innefattar mycket samarbete med andra, både internt och externt. Du arbetar med underhåll och ombyggnationer såväl som med nybyggnationer. Den gemensamma nämnaren för alla våra projekt är vårt fokus på säkerhet.

Thomas berättar om rollen som projektledare

Förvaltare

Specialfastigheters förvaltare ansvarar för driften och underhållet av våra fastigheter. I samarbete med våra projektledare genomför förvaltarna mindre ny- och ombyggnadsprojekt. I arbetet ingår också att planera och genomföra underhåll utifrån de strategiska beslut som har fattats i företaget.

Lena berättar om rollen som förvaltare

 

Drifttekniker

Tjänsten som drifttekniker innebär att du är ansvarig för den dagliga tillsynen och skötseln av våra fastigheter. Du ansvarar för det felavhjälpande underhållet, följer upp mediaförbrukningen och utför driftoptimerande åtgärder. Som drifttekniker är du företagets ansikte utåt och det är främst du som har möjlighet att underlätta våra hyresgästers vardag.

Erik berättar om rollen som drifttekniker

 

Ekonom

Specialfastigheters rating hos kreditvärderingsinstitutet Standard & Poor´s är AA+, vilket få andra företag i Sverige lever upp till. Här har du stora möjligheter att utvecklas som ekonom och du kan bidra till att vi behåller detta goda omdöme. Du kan bland annat få arbeta med värdering av våra fastigheter, beräkning av hyresavtal och investeringar samt prognostisering.

Sofia berättar om rollen som ekonom