Info om utdaterad webbläsare

Vi ser att du använder Internet Explorer som är en utdaterad webbläsare och inte stöds av denna webbplats. Det innebär att du som använder Internet Explorer kan uppleva att webbplatsen inte fungerar som den ska.


För en säkrare och bättre upplevelse av webbplatsen rekommenderar vi att du byter till någon av följande modernare webbläsare.


Ange en beskrivande alt text för bilden.

Specialfastigheters nya vd på plats

Alexandra Laurén har nu tillträtt rollen som vd för Special­fastigheter. Hon efterträder tf vd Charlotte Hybinette som därmed återgår till sitt ordinarie uppdrag som styrelseledamot.

Alexandra är utbildad ingenjör och har lång erfarenhet av ledarroller och affärsutveckling inom fastighetsbranschen, med inriktning på projektutveckling. Hon kommer närmast från en roll som affärsenhetschef för Bonava Sverige där hon också ingår i koncernledningen för Bonava AB. Alexandra har dessförinnan haft en roll som vice vd i Skanska Sverige där hon ansvarat för både bostadsutveckling och kommersiell fastighetsutveckling samt hyres­affären. Tidigare har hon haft roller inom entreprenadverksamheten och även haft ansvar för hållbarhet, innovation och marknad på Skanska Sverige.

– Jag ser verkligen fram emot att få vara med på Specialfastigheters tillväxtresa. Bolaget är en viktig samhällsaktör med hög målsättning inom hållbarhet, vilket ska bli väldigt roligt att få vara en del av framåt, säger Alexandra Laurén.