Info om utdaterad webbläsare

Vi ser att du använder Internet Explorer som är en utdaterad webbläsare och inte stöds av denna webbplats. Det innebär att du som använder Internet Explorer kan uppleva att webbplatsen inte fungerar som den ska.


För en säkrare och bättre upplevelse av webbplatsen rekommenderar vi att du byter till någon av följande modernare webbläsare.


Bygge med korslimmat trä

Ny administrationsbyggnad byggs i korslimmat trä

Vårt fokus är alltid att bygga säkert. Samtidigt vill vi bidra till minskade koldioxidutsläpp. När det finns möjlighet behöver vi därför hitta nya sätt att bygga våra fastigheter på. Just nu bygger vi därför ett par administrationsbyggnader i korslimmat trä, ett material som har hög bärighet och hållfasthet samtidigt som det är brandmotståndigt och har stora miljöfördelar. Det är ett sätt att försöka dra vårt strå till stacken och minska vår klimatpåverkan.

Vår hållbarhetsstrateg Kajsa fick en rundtur vid bygget av en administrationsbyggnad på en av våra kriminalvårdsanstalter Se filmen från hennes besök!