Startsidan
Nyheter
Nominerad till Security Awards 2015

Nominerad till Security Awards 2015

2015-09-02  |  Åsa Hedenberg

Specialfastigheter har nominerats till priset Security Awards 2015 inom kategorin ”Årets Risk Management-arbete”. Security Awards är säkerhetsbranschens största tävling och premierar personer, organisationer, företag eller motsvarande som utvecklar branschen och som bidrar till ett säkrare samhälle.

Specialfastigheter nomineras för sitt arbete med att ta fram egenutvecklade verktyg för riskanalys och incidentrapportering samt för höga ambitioner att utveckla informationssäkerhetsarbetet med bland annat en LIS-certifiering (Ledningssystem för Informationssäkerhet).

-Vi är mycket glada och stolta över vår nominering till Security Awards 2015. Säkerhet är en av våra viktigaste frågor och vi utvecklar ständigt vårt arbete inom området. Nomineringen är en extern bekräftelse på att vi är det ledande fastighetsbolaget för verksamheter med höga säkerhetskrav, säger Mats Lindmark, säkerhetschef på Specialfastigheter.

Initiativtagare till Security Awards är tidningen Skydd & Säkerhet som genom att dela ut pris i 14 olika kategorier vill lyfta fram de goda exempel och det stora engagemang som finns i säkerhetsbranschen. Målsättningen är att sätta strålkastarljuset på de företag, lösningar och personer som på olika sätt bidrar till utveckling inom säkerhetsområdet. Efter en gallring bland många kandidater utses i varje kategori tre finalister. Vinnarna tillkännages den 17 september på Café Opera i Stockholm.

Security_awards

 

För mer information kontakta:

Mats Lindmark, säkerhetschef
Tel: 070-269 17 10
E-post: mats.lindmark@specialfastigheter.se

Åsa Hedenberg, vd
Tel: 070-628 62 01
E-post: asa.hedenberg@specialfastigheter.se