Info om utdaterad webbläsare

Vi ser att du använder Internet Explorer som är en utdaterad webbläsare och inte stöds av denna webbplats. Det innebär att du som använder Internet Explorer kan uppleva att webbplatsen inte fungerar som den ska.


För en säkrare och bättre upplevelse av webbplatsen rekommenderar vi att du byter till någon av följande modernare webbläsare.


Kontakta Affärsavdelningen

Våra kunder finns över hela landet, från norr till söder. Vårt fokus är att hela tiden tillsammans med kunderna hitta optimala lösningar, i allt från lokalutveckling och säkerhetsfrågor till miljöarbete.

Alla våra hyresavtal ska till exempel ha en grön bilaga och en handlingsplan där vi tillsammans med kunden jobbar för att nå våra gemensamma miljömål. Vår affärsavdelning ansvarar också för att i ett tidigt skede sätta konceptet för projekten tillsammans med kunden, utforma hyresavtalen och hantera transaktioner. För att lyckas med det hela vägen krävs att vi arbetar nära våra kunder.

Det täta samarbetet hjälper oss att prioritera utvecklingsarbetet, som till stora delar förändras i takt med samhällets utveckling. Det gäller att alltid ligga steget före för att snabbt kunna vidta åtgärder och ställa om utifrån våra kunders behov.

Kontakta oss

Har ditt företag behov av säkra lokaler? Du kanske har en fråga om säkerhetsfastigheter i allmänhet eller om vår verksamhet mer specifikt – hör gärna av dig till oss. Du når vår affärsavdelning på 010-788 62 00.


Cecilia Vestin

Cecilia Vestin

Affärschef

010-788 62 02
Mejla Cecilia