Info om utdaterad webbläsare

Vi ser att du använder Internet Explorer som är en utdaterad webbläsare och inte stöds av denna webbplats. Det innebär att du som använder Internet Explorer kan uppleva att webbplatsen inte fungerar som den ska.


För en säkrare och bättre upplevelse av webbplatsen rekommenderar vi att du byter till någon av följande modernare webbläsare.


Porträtt av Claes Magnusson i mörk kostym och blå slips.

Claes Magnusson blir ny chef för pro­jekt­utveckling på Special­fastig­heter

Specialfastigheter har rekryterat Claes Magnusson som Chef Projektutveckling.

Claes Magnusson har arbetat hela sitt yrkesverksamma liv inom bygg- och fastighetsbranschen, varav stora delar i olika ledarroller. Han arbetade inledningsvis som entreprenör men gick senare över till beställarsidan. Han har bland annat varit utvecklingsdirektör på Stockholms Stadshus och vd på SISAB (Skolfastigheter i Stockholm). Han har även erfarenhet som projektdirektör på Locum samt som avdelningschef och affärschef på NCC. Under det senaste året har han drivit eget som senior konsult.

– Jag är glad att kunna välkomna Claes Magnusson till Specialfastigheter som ny chef för projektutveckling. Med sitt starka affärsfokus och sin breda ledarerfarenhet är jag övertygad om att Claes är rätt person att driva projektutvecklingen framåt och bidra stort till bolaget, säger vd Alexandra Laurén.

– Specialfastigheter står inför en enormt kraftig tillväxt och det ska bli spännande att vara med på den utvecklingsresan. En projektportfölj på över 30 miljarder kronor inger respekt och jag ser fram emot att hantera den tillsammans med Specialfastigheters medarbetare, säger Claes Magnusson.

Claes Magnusson tillträder rollen senast 1 januari 2025.

För ytterligare information, kontakta:

Alexandra Laurén, vd, tel: 010-788 62 01
Hanna Janson, kommunikationschef, tel: 010-788 62 10