Info om utdaterad webbläsare

Vi ser att du använder Internet Explorer som är en utdaterad webbläsare och inte stöds av denna webbplats. Det innebär att du som använder Internet Explorer kan uppleva att webbplatsen inte fungerar som den ska.


För en säkrare och bättre upplevelse av webbplatsen rekommenderar vi att du byter till någon av följande modernare webbläsare.


Ange en beskrivande alt text för bilden.

Vi sjösätter ny fastighetsorganisation för ökad kundnytta

Vi arbetar med att sjösätta en ny fastighetsorganisation som träder i kraft den 1 september 2020. I stora drag handlar det om att få en mer enhetlig fastighetsförvaltning med större fokus på drift och underhåll, mer renodlade roller och att bättre nyttja kompetensen i organisationen. Målsättningen är att vårt nya arbetssätt ska öka kundnyttan.

Ramverket för den nya fastighetsorganisationen är satt, men vi har valt att inkludera våra medarbetare i förändringsprocessen vilket gör att vi tillsammans kommer att arbeta fram en bra och välfungerande organisation fram till den 1 september. Vi kommer att återkomma med mer information efter sommaren.

Alla medarbetare kommer få möjlighet att vara kvar i företaget och vi utökar vår förvaltningsorganisation med fem personer. Driftteknikerna kommer i huvudsak fortsätta arbeta i samma byggnader som tidigare. Detsamma gäller i stort för övriga fastighetsorganisation men många har då nya roller.