Info om utdaterad webbläsare

Vi ser att du använder Internet Explorer som är en utdaterad webbläsare och inte stöds av denna webbplats. Det innebär att du som använder Internet Explorer kan uppleva att webbplatsen inte fungerar som den ska.


För en säkrare och bättre upplevelse av webbplatsen rekommenderar vi att du byter till någon av följande modernare webbläsare.


Ange en beskrivande alt text för bilden.

Tack alla som byggde med lego!

Förra veckan var vi på Business Arena i Stockholm, årets största fastighetsmässa, där massor av aktörer inom fastighetsbranschen, partners och inspirerande talare samlades under två heldagar.

I Specialfastigheters mässmonter kunde den som ville hjälpa till att bygga en säkerhetsfastighet av lego. För varje legobit som användes i bygget skänker vi nu 30 kronor till organisationen BUFFF, Barn och Ungdom med Förälder/Familjemedlem i Fängelse.

Totalt byggde våra besökare med 337 legobitar, vilket ger 10 110 kronor till BUFFF:s viktiga verksamhet. BUFFF:s mål är att alla barn och unga med föräldrar eller andra familjemedlemmar i fängelse, häkte och frivård ska erbjudas ett individuellt och adekvat stöd – oavsett var i landet de bor.