Info om utdaterad webbläsare

Vi ser att du använder Internet Explorer som är en utdaterad webbläsare och inte stöds av denna webbplats. Det innebär att du som använder Internet Explorer kan uppleva att webbplatsen inte fungerar som den ska.


För en säkrare och bättre upplevelse av webbplatsen rekommenderar vi att du byter till någon av följande modernare webbläsare.


Ange en beskrivande alt text för bilden.

Vi stärker vårt digitaliseringsarbete med ny CIO

Specialfastigheters IT-chef Masoomeh Antonsson har utsetts till CIO för bolaget. Tjänsten är ny och ska stärka organisationens utvecklingsarbete inom digitalisering.

– Digitalisering innebär nya möjligheter till effektivisering av vårt arbete och till ett ännu bättre kunderbjudande, men det finns också risker som ofta underskattas. För oss som jobbar med säkerhetsfastigheter är det en extra utmaning som vi behöver rusta oss för. Därför är vi väldigt glada att vår IT-chef nu byter roll till CIO och förstärker vår ledning, säger Åsa Hedenberg, vd för Specialfastigheter.

– Den snabba tekniska utvecklingen ökar kraven på den tekniska standarden i våra fastigheter, medarbetarnas kompetens inom området samt vår förmåga att identifiera och åtgärda säkerhetsbrister kopplade till ny teknik. Jag ser mycket fram emot att anta dessa utmaningar och att leda vårt utvecklingsarbete inom det här området, säger Masoomeh Antonsson, tillträdande CIO för Specialfastigheter.

Masoomeh Antonsson tar också plats i bolagets ledningsgrupp från och med den 1 juli.