Info om utdaterad webbläsare

Vi ser att du använder Internet Explorer som är en utdaterad webbläsare och inte stöds av denna webbplats. Det innebär att du som använder Internet Explorer kan uppleva att webbplatsen inte fungerar som den ska.


För en säkrare och bättre upplevelse av webbplatsen rekommenderar vi att du byter till någon av följande modernare webbläsare.


Ange en beskrivande alt text för bilden.

Lunds tingsrätt nominerad till Årets Bygge!

Årets Bygge är samhällsbyggnadssektorns mest prestigefyllda tävling. Därför är vi extra stolta över att vår fastighet Lunds tingsrätt har valts ut som ett av 20 tävlande bidrag. Tingsrätten beskrivs i nomineringen som ”en stilren byggnad där gestaltning och funktion går hand i hand”.

Tävlingen, som är ett samarbete mellan tidningen Byggindustrin och Svensk Byggtjänst, lyfter fram exempel på det bästa samhällsbyggnadssektorn presterat i kvalitet, samarbete, ekonomi och form under året. Årets Bygge omfattar alla typer av byggprojekt i Sverige – såväl husbyggnads- som anläggningsprojekt liksom nybyggnad, ombyggnad och renovering. Ett kriterium är dock att projektet ska vara färdigställt under 2018. Vinnaren utses av en expertjury och presenteras på Årets Bygge-galan i mars 2019.