Startsidan
Kalenderhändelse
2020201920182017201620152014

Torsdag 8 februari

10:00 Arbetsmarknadsdag Lava
Lava är Samhällsbyggnadssektionens arbetsmarknadsdag på KTH, och Specialfastigheter är på plats. Besök oss gärna i vår monter i kårhuset Nymble!

Fredag 13 april

13:00 Första spadtaget för SiS nya ungdomshem i Hässleholm
13 april tas första spadtaget för Statens institutionsstyrelses nya ungdomshem i Hässleholm, där pressen inbjuds att delta. Det första spadtaget tas av Specialfastigheters vd Åsa Hedenberg och Kent Ehliasson, GD SiS.

Tisdag 17 april

11:00 Årsstämma
Specialfastigheters årsstämma 2018 äger rum på Alströmergatan 14 på Kungsholmen i Stockholm.

Måndag 3 september

11:30 Lunchseminarium om fastighetsautomation
Välkommen på lunchseminarium om fastighetsautomation, it och säkerhetsfrågor på Kungsbron 21 i Stockholm. Projektchef Peter Kalin ger en inblick i Specialfastigheters strategier och vägval gällande bl a styrning av projektering och upphandling av fastighetsautomation. Läs mer och anmäl dig här.

Onsdag 19 september

10:00 Business Arena
Specialfastigheter är på plats vid årets största fastighetsmässa. Välkommen att besöka oss i vår monter 4035, plan 4 på Waterfront i Stockholm.
14:20 "Det händer förmodligen inte mig"
Specialfastigheters vd Åsa Hedenberg deltar under Business Arena i ett seminarium med tema säkerhetshot i fastighetsbranschen. Var finns de största hoten? Hur medveten är branschen i dag? Vad krävs för att vi ska ta hoten på större allvar? Sal C2, plan 2, Waterfront i Stockholm.

Torsdag 4 oktober

11:30 Lunchseminarium om fastighetsautomation
En ny chans att höra vårt uppskattade lunchseminarium om fastighetsautomation, it och säkerhetsfrågor – denna gång i Norrköping. Projektchef Peter Kalin ger en inblick i Specialfastigheters strategier och vägval gällande bl a styrning av projektering och upphandling av fastighetsautomation. Läs mer och anmäl dig här.

Tisdag 20 november

10:00 VARM 2018 på Chalmers
20 november är vi på VARM, arbetsmarknadsmässan på Chalmers Tekniska Högskola i Göteborg. Den går av stapeln i anslutning till V-Huset på Chalmers Tekniska Högskolas campus Johanneberg. Specialfastigheter finns på plats för att prata med studenter och berätta mer om vår verksamhet. Välkommen förbi!

Tisdag 27 november

10:00 BAM i Norrköping
BAM är byggnadsingenjörernas arbetsmarknadsdagar vid Linköpings Universitet och anordnas i lokalen Täppan vid Campus Norrköping. Specialfastigheter finns på plats, kom gärna förbi vår monter!