Startsidan
Kalenderhändelse
2020201920182017201620152014

Torsdag 9 februari

10:00 Lava 2017, KTH:s arbetsmarknadsdagar
Lava är Samhällsbyggnadssektionens arbetsmarknadsdag på KTH. Mässans fokus är att skapa ett forum för kontakt mellan studenter och framtida arbetsgivare inom bygg-, arkitekt-, fastighets- och finansbranschen. Specialfastigheter är självklart på plats, besök oss gärna i vår monter! Du hittar oss i kårhuset Nymble på Drottning Kristinas väg 15-19.

Tisdag 14 februari

09:00 LARM 2017, LinTeks arbetsmarknadsdagar
LARM är Linköpings Teknologkårs arbetsmarknadsdagar för teknologer, naturvetare och forskarstudenter vid Tekniska Högskolan vid Linköpings Universitet. Specialfastigheter finns på plats för att prata med studenter och berätta mer om vår verksamhet. Välkommen förbi vår monter!

Onsdag 22 februari

08:00 Business Arena Umeå
Klockan 9.45 deltar vår vd Åsa Hedenberg i en samhällsbyggnadspanel: "Så tacklar vi utmaningarna och tar tillvara möjligheterna!" Dramatiska politiska händelser i omvärlden, kritik mot lågräntepolitiken, brist på kvalificerad arbetskraft och stort behov av att integrera nyanlända. Det finns mycket att fundera på när man är hög chef i samhällsbyggnadssektorn - Åsa och tre andra chefer ger sin syn på nuläget.

Måndag 24 april

Söndag 2 juli

09:00 Almedalsveckan
Almedalen är en bra arena för Specialfastigheter att möta alla olika parter och funktioner i samhället. Vi har inget eget seminarium under Almedalsveckan, men flera medarbetare finns på plats och tar del av  programmen för att öka insikten om kundernas och samhällets förutsättningar. Vill du komma i kontakt med oss i Almedalen, hör av dig till vd Åsa Hedenberg.

Onsdag 20 september

09:00 Business Arena Stockholm
Specialfastigheter är på plats vid årets största fastighetsmässa. Välkommen att besöka oss i vår monter på Waterfront i Stockholm.

Tisdag 21 november

10:00 VARM
21 november är vi på VARM, arbetsmarknadsmässan på Chalmers Tekniska Högskola. Den går av stapeln i SB-multisalen och Betonghallen, på Chalmers campus Johanneberg i Göteborg.

Torsdag 23 november

10:00 BAM i Norrköping
Den 23 november kan du träffa oss på byggnadsingenjörernas arbetsmarknadsdagar, BAM, vid Linköpings Universitet. De anordnas i lokalen Täppan vid Campus Norrköping.