Startsidan
Jobba hos oss
Studenter

Studenter

SPFsky_0772

Specialfastigheter uppskattar det ökande samarbetet med Sveriges universitet, högskolor och andra utbildningar, som går i linje med vår verksamhet. Vi vill vara en attraktiv plats för både praktik och exjobb.

Ambitionen är att vi ska vara ett företag där du kan utvecklas som person, samtidigt som du har alla möjligheter att bidra till företagets utveckling och framgång. Och vi vet att våra medarbetare och praktikanter håller med.

Vid Specialfastigheter finns en gedigen erfarenhet kring vår kärnverksamhet. Här finns också ett imponerande kunnande kring senaste tekniken inom fastighetsvärlden och IT. Samtidigt är vi alltid öppna för nya, annorlunda synsätt, som berikar verksamheten.

Vi har verksamhet över hela landet och det finns en rad olika tjänster hos oss. Här arbetar bland annat förvaltare, drifttekniker, ekonomer, miljövetare, inköpare, förvaltningsingenjörer och projektledare.

Är det dags att planera ditt kommande exjobb? Pluggar du förvaltning, fastighetsekonomi, driftteknik, IT, miljö eller någon annan utbildning som är intressant för vår bransch? Vi söker ständigt efter nya idéer kring examensarbeten och ser positivt på möjligheten att erbjuda praktik till studenter vid yrkeshögskolor, högskolor samt universitet. Här kan du läsa mer om hur det är att praktisera hos oss.

Om du har tankar och idéer kring ett exjobb du skulle vilja genomföra hos oss så kan vi erbjuda uppdrag inom flera olika områden. Tveka inte att höra av dig för mer information eller en intresseanmälan.


Viktoria Nilsson
Vikarierande HR-/löneadministratör
010-788 63 62
Mejla