Startsidan
Jobba hos oss
Det här kan vi erbjuda dig

Det här kan vi erbjuda dig

Vi strävar efter en positiv företagskultur, som avspeglas i olika sammanhang och gentemot de kontakter vi har. Hos oss kompletteras öppenhet, gemenskap och affärsmässighet med kompetens och nytänkande. Det är även viktigt för oss att våra medarbetare kan kombinera arbetet med privatlivet och därför arbetar vi för att främja en sund balans däremellan.

Vår affärsidé, vår företagskultur, ledarskapet och våra budskap ska hänga samman. Vi strävar efter samsyn i företaget – att vi alla delar samma bilder och arbetar mot samma mål. Det gör oss starka och framgångsrika.

Vi vill vara tydliga med vad vi som arbetsgivare kan erbjuda dig som medarbetare. Därför har vi tillsammans med våra medarbetare tagit fram ett employer value proposition, ett så kallat EVP:

En värd full av möjligheter

Specialfastigheter präglas av en affärsmässig och framåtriktad företagskultur som bygger på säkerhet, närhet, långsiktighet och samverkan. Vi äger och förvaltar unika fastigheter med säkerhet i framkant – alltid med kundens verksamhet och behov i fokus. Vi har en engagerad företagskultur, där vi ser dig och din potential. Arbetet erbjuder variation och utmaningar. Vi värdesätter din kompetens och ger dig stora möjligheter att utvecklas både i din profession och som människa. Du arbetar till stor del under eget ansvar, eftersom vi tror på din förmåga. Samtidigt skapar vi förutsättningar för den gemenskap som finns bland medarbetarna – det är en viktig grund för det framgångsrika samarbete som för oss framåt. Hos oss blir du en del av ett av Sveriges ledande fastighetsbolag. Och du har alla möjligheter att göra skillnad!