Startsidan
Jobba hos oss

Jobba hos oss!

Specialfastigheter är ett framåtriktat företag med en engagerad företagskultur. För oss är det viktigt att arbeta affärsmässigt, alltid med kunden i fokus. Här får du möjlighet att ta del av ett varierat arbete och spännande utmaningar.

Vi värdesätter din kompetens och ger dig stora möjligheter att utvecklas både i din profession och som människa. Samtidigt skapar vi förutsättningar för den gemenskap som finns bland medarbetarna – det är en viktig grund för det framgångsrika samarbete som för oss framåt.

Hos oss blir du en del av ett av Sveriges ledande fastighetsbolag. Och du har alla möjligheter att göra skillnad!

Idag är vi cirka 150 medarbetare, från Ystad till Haparanda. Var du än bor i landet, finns stora möjligheter att arbeta hos oss. Vi har kontor i Lund, Göteborg, Stockholm, Örebro och Sundsvall. Huvudkontoret är delat mellan Linköping och Stockholm.

Fastighetsbranschen är en framtidsbransch som erbjuder intressanta möjligheter och utveckling inom bland annat driftteknik, miljö och ekonomi. Du är alltid välkommen att kontakta oss.

Är du den vi söker? Välkommen till en värd full av möjligheter!

Att jobba på Specialfastigheter

Sommarjobb

Våra medarbetare berättar

Etik och värdegrund

Kontakta oss

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss och vad vi har att erbjuda? Har du några frågor eller funderingar kring arbete, praktik eller exjobb är du mer än välkommen att kontakta oss så berättar vi mer.


Malin Lindgren
HR-generalist
010-788 62 44
Mejla

Johanna Törnfeldt
Vik. HR-/löneadministratör
010-788 62 18
Mejla